OM OS

Måløv Kuntforening blev stiftet 28. maj 2009

Måløv Kunstforenings formål, er at samle udøvende kunstnere, kunst-håndværkere og kunstinteresserede i et hyggeligt netværk hvor fællesskabet er i højsæde.

Livet i foreningen

Den gamle Brydegård danner rammerne om vores hyggelige forening. Lokalet er hyggeligt og der er rigtig god belysning i rummet. Et virkeligt skønt sted, side om side med andre af Måløvs spændende foreninger.

I vores forening er medlemmerne selv drivkraften for foreningens arrangementer. Dvs at der ikke er en arbejdende bestyrelse men at vi vægter at holde udstillinger og maleraftener med hygge og godt humør, og med fælleskabet i højsæde.

Du er selv med til at komme med ideer, planlægge og afholde aktiviteter i foreningen. Vi åbner vores lokale for flere årlig udstillinger. Vi afholder forårsudstilling, julemarked, og forsøger at deltage i byens faste traditioner, som fx den store Halloween fest.

Vi arrangerer indimellem udstillinger i kommunens kulturhuse. Der ud over har vi vores faste dage/aftener hvor vi maler sammen.

Har du  lyst til at deltage i en hyggeig kunstforening, så er du velkommen til at besøge os.

KUNSTFORENINGEN

Er så privilligeret oppe under Brydegårdens loft. vi har et dejligt lokale på 1. sal

Brydegården - Kratvej 9. 1. sal 2760 Måløv

Besøg i foreningen kan aftales.

Bank

Regnr 9570

Konto nr 1280 9026

CVR 36 57 80 68

Følg os

© Copyright. All Rights Reserved.